YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN TÜRKÇE SEVİYE BELİRLEME SINAVI (TSBS) DUYURUSU 21 EYLÜL 2018 CUMA GÜNÜ YAPILACAKTIR

T.C.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN TÜRKÇE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

(TSBS) DUYURUSU

21.09.2018 Cuma günü saat 13:30’da Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER)’nde uluslararası öğrenciler için Türkçe Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır.

Bu sınava başka bir üniversiteden Türkçe sertifikası almış olanlar da dâhil olmak üzere üniversitemize yeni kayıt yaptıran bütün uluslararası öğrencilerin katılması zorunludur.

Yunus Emre Enstitüsü ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları kapsamında verilen kurslardan başarılı olarak C1 sertifikası alan öğrenciler bu sınava girmeyip sadece TÖMER’e belge teslimi yapacaklardır.

Üniversitemizde kayıtlı olmayan ancak Türkçe Seviye Belirleme Sınavı’na katılmak isteyen öğrencilerin ise aşağıda verilen hesap numarasına 100 TL yatırıp dekontları ile birlikte belirtilen saatler arasında TÖMER’de hazır bulunmaları gerekmektedir.

Belge Teslimi: 21.09.2018 Cuma günü 09.30-12.00 saatleri arasında Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER)’ne belge teslimi yapılacaktır.

İstenilen Belgeler:

1. Pasaport veya Kimlik fotokopisi (Aslı ile birlikte)
  2. Öğrenci Belgesi fotokopisi (Aslı ile birlikte)
  3. Varsa Türkçe Yeterlik Sertifikasının fotokopisi (Aslı ile birlikte)

TÖMER İletişim Adresi: Yabancı Diller Yüksekokulu 3. Kat Telefon: 04242370000 / 5783

TÖMER HESAP NUMARASI

ZİRAAT BANKASI FIRAT ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ

MÜDÜRLÜĞÜ TÖMER HESABI

IBAN: TR72 0001 0015 8675 2058 4150 13

Açıklama: Ücret yatırılırken dekonta öğrenci adı ve soyadı ile TÖMER sınav ücreti ibaresi yazılmalıdır.