TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fırat Üniversitesi TÖMER tarafından Türkçe öğretecek adaylara yönelik olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı başarıyla tamamlandı. Programa katılarak başarı gösteren adaylara sertifikaları törenle takdim edildi. Katılımın yoğun olduğu programda Türkçe Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı ile Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bölümlerinde eğitimlerine devam eden veya mezun olanlar ile bu alanlarda yüksek lisans veya doktora yapanlar, başarılı bir eğitim programından ötürü sertifika almaya hak kazandılar. Sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saadettin Tonbul, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Buran, TÖMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. S. Kaan Yalçın  ile programda görev alan akademisyen ve kursiyerler katıldılar.

IMG_1814_0_0.JPG