Tekerleme Yarışması Perşembe, Aralık 26, 2019 - 09:53

Fırat Üniversitesi TÖMER, “Tekerleme Yarışması” düzenledi. Programa A2, B1 ve B2 kurlarından 150 öğrenci katıldı. 9 öğrencinin finale kaldığı yarışma, 500’ü aşkın Tömer’de okuyan uluslararası öğrencinin, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil HASAR’ın, Tömer yetkililerinin, Tömer öğretim elemanlarının ve Enstitü Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

YTB Ziyareti Cuma, Kasım 15, 2019 - 09:44

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil HASAR, TÖMER Müdürü Doç Dr. Süleyman Kaan YALÇIN ve yabancı uyruklu öğrencilerimiz YTB Başkan Yardımcısı Sayın Sayit YUSUF' u, YTB Başkan Yardımcısı Sayın Abdülhadi TURUS' u, YTB Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sayın Murat KAZANCI' yı ve YTB Ortadoğu Sorumlusu Sayın Mehmet Nedim ASLAN' ı ziyaret etti.

Fırat Üniversitesi TÖMER' de "Tanışma Adabı ve Cumhuriyet Bayramı" konulu Hacivat ve Karagöz etkinliği yapılmıştır. Çarşamba, Ekim 30, 2019 - 14:23

Fırat Üniversitesi TÖMER' de "Tanışma Adabı ve Cumhuriyet Bayramı" konulu Hacivat ve Karagöz etkinliği yapılmıştır. Fırat Üniversitesi TÖMER olarak Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu bayramı bizlere yaşatan şehitlerimizi, gazilerimizi ve Mehmetçiklerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz.

Fırat Üniversitesi TÖMER olarak YTB öğrencilerimiz ve ilimizin önde gelen paydaşlarıyla birlikte hoş geldin yemeğinde buluştuk. Pazar, Eylül 29, 2019 - 16:56

Fırat Üniversitesi TÖMER olarak YTB öğrencilerimiz ve ilimizin önde gelen paydaşlarıyla birlikte hoş geldin yemeği düzenledik.

YTB'Lİ ÖĞRENCİLERİMİZİ KARŞILADIK Pazar, Eylül 29, 2019 - 16:38

Yeni dönemde, üniversitemizde öğrenim görecek YTB'li öğrencilerimizi karşıladık.

Gönüllü Elçiler Programı Pazartesi, Haziran 17, 2019 - 11:06

TRT Haber Kanalında yayınlanmakta olan “Gönüllü Elçiler” programı bu hafta Üniversitemize konuk oluyor.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ' ın TRT ile ziyareti Perşembe, Şubat 21, 2019 - 13:05

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ, TRT ile birlikte TÖMER'i ziyaret ederek yabancı uyrukulu öğrencilerle fikir alışverişinde bulundu.

YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI-III Pazartesi, Şubat 18, 2019 - 10:35

Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Ziyareti Cuma, Şubat 15, 2019 - 13:24

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Abdulhadi Turus' u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

2. Yabancı Uyruklu Öğrenci Çalıştayı Düzenlendi Çarşamba, Aralık 5, 2018 - 21:19

Fırat Üniversitesi'nde “2. Yabancı Uyruklu Öğrenci Çalıştayı” düzenlendi.

Sayfalar